Geng GC

Friday, December 19, 2008

Siap Jugak Akhirnya...

Ini la hasil daripada kotak2 pindah randah office hari tu.
Aku amik kotak2 yg still okay, then aku buat jadi frame gambar..ha3x.
Siap jugak akhirnya...dah lama aku teringin buat frame macam ni.
Sebenarnya ada sorang budak cina masa sekolah dulu pernah hadiah kan frame mcm ni tapi minah tu buat lagi kecik...halus betul jari-jemari dia, tak la macam jari aku.
Memandangkan jari-jemari aku yg sedang2 besar saiz nyer, so ini la hasil nya.
p/s: ada byk lagik kotak yg aku cilok...x tau nak buat aper ngan kotak2 tu...

1 comment:

RinaRiz said...

beb dulu aku selalu buat frame guna kotak megi tau... aku buat frame yg single, yg berantai tergantung-gantung... nama pun keras tangankan, harus tak kemas..hehehehe

><(((:>GC<:)))><