Geng GC

Tuesday, March 9, 2010

Cuci Mata :- Karya AbgRAM

(click untuk besarkan gambar)
.:::.
Kalau rasa bosan...jom cuci mata dengan cari karya AbgRAM kat sini...
Di sini ada 14 karya semuanya (tidak termasuk 9 Nyawa).
Kalau betul peminat setia karya AbgRAM, sure boleh cari nama-nama novel nya kan :D
.:::.
Ada hadiah ke?
Boleh jugak kot dapat hadiah..
Tapi kena attached & email balik jawapan @ genuscatasetum@gmail.com
Buat la macam mana kamu orang suka... asal sampai ;D
Untuk 5 orang yang pertama je hadiah nya...!!!
.:::.
Apa hadiah nyer?
Hmmmm, belum tau lagi,
5 yang bertuah akan dihubungi dengan email :D
.:::.

8 comments:

chat said...

淫叫淫水淫女情慾情色做愛限制級波霸口交18禁貼圖寫真視訊援交露點爆乳潮吹裸體裸照裸女愛愛無碼尋夢視訊聊天a漫a片a圖一夜情一葉情人妻激情情色寫真美女自拍辣妹自拍

GC said...

Hi chat,
Sorry i cant read / view your comments....

akimsensei said...

wah.. menarik kak gc.. huyyo, nak joinlah... ;)

akimsensei said...

akak, si chat kat atas tu, spam kot.. ayat merapu rapa lah.. try convert to english kat translate.google.com..

akimsensei said...

ok kak, done.. ;)

GC said...

Hi Akim...
mekaseh sbb sudi 'cuci mata'..hee3x
mmg hebat mata kamu...!
nanti GC info keputusan yekk..
dlm minggu depan kott.. :D

akimsensei said...

hahah.. oyeh, mata telah dicuci.. kak gc turun pesta buku tak? jangan lupa k, turun 28/3 tau..

GC said...

insyaAllah....
thanks for the note Akim ;D

><(((:>GC<:)))><